Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Healing en reading voor (huis)dieren

 Tijdens een reading voor dieren bekijk ik het hele systeem waarin het dier leeft. Dit vanwege het feit dat mens en dier dagelijks in elkaars ruimte en hiermee in elkaar energie vertoeven en de sterke band die mens en dier kunnen hebben, waardoor informatie in feite heen en weer stroomt. Hierdoor nemen we soms dingen van elkaar over, we spiegelen de ander zijn gedrag of energie of laten een schaduwkant van een ander gezinslid zien. Op het moment dat je je hier bewust van wordt, kun je indien nodig ook andere keuzes maken voor jezelf of ten aanzien van je geliefde dier. Sommige mensen merken dat hun band met het dier zich hierdoor verdiept. Ook kan deze bewustwording bijdragen aan je zelfinzicht.
Dit inzicht kan komen omdat een dier soms jouw energie of gedrag spiegelt met zijn gedrag of energie.  Zo kan het contact werken als spiegel waar je in kijkt. Dat kan confronterend zijn en tegelijkertijd inzichtgevend, omdat het je informatie geeft over je eigen zijn. Een open blik en bereidheid om je dingen bewust te worden en jezelf 'aan te durven kijken' zijn hierin vaak belangrijk.

De reading vindt plaats op afstand met behulp van de gegevens van jou en je dier en met behulp van jouw feedback. Soms zijn er meer sessies of tijd nodig om het aandachtspunt op te lossen of dichterbij een oplossing te komen. Het vermogen van mens en dier om hierin te groeien en de tijd kunnen hierin factoren zijn.
Informeer vooral naar de mogelijkheden voor jouw huisdier! Dan kunnen we in overleg een eenmalige behandeling of traject op maat afspreken.

Thema's waar een reading en healing bijvoorbeeld over kunnen gaan zijn: de basis, het contact met de moeder, te vroeg het nest hebben verlaten, sterilisatie en castratie, koorden en contracten met bijvoorbeeld vorige baasjes, het hormoonstelsel, allergieën en de spijsvertering.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram