Andromeda Horsecoaching Healing & Stones  
De weg terug naar jouw essentie

Behandelingen

Onze begeleiding

Tijdens een of meerdere sessies begeleid ik je om beter in balans te komen. Dit kan bijdragen aan een groter emotioneel, mentaal en/of fysiek welzijn. Dit heeft te maken met het feit dat gedurende het leven allerlei dingen gebeuren, waarbij het ervaren van bepaalde gebeurtenissen kan zorgen voor blokkades in de stroom van je levensenergie. Dit is te vergelijken met stenen en steentjes in een stromende rivier. Soms kan het gevoel ontstaan niet meer goed verder te kunnen, steeds hetzelfde te ervaren of tegen iets op te lopen. Vaak komen mensen dan voor een coaching, healing of reading om hun energie beter te laten doorstromen of meer zicht te krijgen op waar ze tegenaan lopen.

Verder zijn er tal van oefeningen die we kunnen doen om je bewustzijn over je patronen en hiermee je positieve invloed op jouw eigen leven te vergroten. Je kunt bijvoorbeeld leren jezelf energetisch te beschermen, met je aandacht naar je hart, basis en lichaam te gaan en onderscheid te maken tussen jezelf en de ander. Afhankelijk van je vraag of situatie kunnen we een oefening of meditatie uitkiezen om tijdens de sessie te doen of mee naar huis te nemen.

Mijn sessies kenmerken zich door eigen regie, verantwoordelijkheid en energie, oog voor jouw essentie en je verhaal, aandacht voor je basis en gronding, van stagnatie naar stroom en bewustwording.


Paardencoaching

De coaching met paarden vindt plaats in de buitenlucht, uit je dagelijkse omgeving, in de bak of paddock met een paard of pony. We maken hierbij gebruik van jouw verhaal of vraag, de feedback die het paard geeft, de helende werking van het energieveld van het paard en mijn heldere blik. Dit kan jou dichterbij je essentie brengen en je meer in contact laten komen met de oplossingen die je zelf al bij je draagt, maar die wellicht goed verborgen zijn. Lees verder
Aurahealing

Tijdens een aurahealing stem ik me af op jouw energie. Met behulp van mijn handen, intuïtie en de aanwezige energie, help ik je energieveld meer in balans komen. Wat ik daarbij kan tegenkomen zijn bijvoorbeeld oude patronen, vastzittende of ingeslikte emoties, energie van anderen of belemmerende (oude) overtuigingen. Een healing is bedoeld om wat niet meer nodig is los te laten. Vaak heeft dat te maken met dingen die niet meer voor maar tegen je werken. Zo wordt je energieveld schoner; weer meer van jou, kom je in het hier en nu en kun je meer zijn wie je in essentie bent. Lees verder


 

 

 

Aurareading

Ook voor een reading stem ik me op je af. Tijdens deze sessie wordt voor mij zichtbaar wat jouw energie vandaag wil vertellen. Dit vertaal ik naar jou in woorden. Verschillende lagen (auralagen) en onderdelen (bijvoorbeeld de chakra's) van het energiesysteem kunnen hierbij aan de orde komen. Hierin kunnen thema's als veiligheid, emoties, doelen stellen, verbinding, communicatie, visie en levensinformatie van jou naar voren komen, dat wil zeggen hoe jij in je leven met dit thema omgaat en hoe dit in je leven speelt.

Lees verder


 

 

Afspraak maken of meer informatie?

Bel mij op 06-4366 9661, mail via sasja @ sasjahofenergiewerk.nl of vul onderstaand formulier in. 

 

 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram