Aurahealing

Tijdens of na de healing kan ik je meegeven wat ik ben tegengekomen. Dit kan je meer helderheid geven over waar je nu staat. Dit hoeft natuurlijk niet. Gewoon ervaren en lekker laten bezinken kan ook heerlijk zijn.

Vaak is er tijdens of na de sessie opluchting of herkenning, soms volgt ook eerst een confrontatie met jezelf en met bijvoorbeeld de losgekomen emotie. Dit kun je vergelijken met een homeopathisch effect en is een teken dat je onbewuste voor je aan het werk is. Het effect van een healing verschilt verder van mens tot mens, omdat iedereen anders is. Meestal gaan mensen zich meer ontspannen of in balans voelen na een healing.

Een healing is een prima ondersteuning voor het dagelijks leven, bij (chronische) gezondheidsklachten, als ondersteuning bij een reguliere behandeling, bij stress, vermoeidheid, het gevoel dat je vastzit of steeds opnieuw ergens tegenaan loopt, als tijd voor jezelf, voor het verwerven van meer inzicht in jezelf en tal van andere zaken.


Healing op afstand

Voor mensen die aan huis gebonden zijn of ver weg wonen kan ik  ook op afstand een healing verzorgen. Als je wilt neem je op het tijdstip van de afspraak even tijd voor jezelf om lekker te ontspannen, maar het kan ook tijdens je dagelijkse gang van zaken gebeuren. Dat maakt voor het effect niet uit. De healing komt op het moment dat je ervoor open staat bij jou aan.

De afstemming gebeurt hetzelfde als tijdens een healing waarbij je wel fysiek aanwezig bent. Je hoeft hiervoor verder niets te doen, behalve een afspraak te maken en eventueel wat tijd voor jezelf in te plannen tijdens of na de healing.

Als je dat wilt geef ik je daarna terug wat ik heb gedaan, maar net als met een live-healing is dit natuurlijk geen must.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info